PMS! Baucer Buku Untuk Pelajar PMS!

on Wednesday, 4 January 2012

Baucar buku bernilai RM200.00 untuk diagihkan kepada pelajar yang layak tidak lama lagi kepada pelajar Politeknik Muadzam Shah, sah laku selama 3 bulan dari 1 Januari sehinggan 31 Mac tahun hadapan. Baucar ini adalah untuk pembelian buku akademik, journal, majalah ilmiah serta peralatan pembelajaran masing-masing dan pelajar tidak dibenarkan sama sekali menebusnya dengan wang tunai.


Baucar buku boleh ditebus disemua kedai buku yang menyertai program ini. Penyertaan kedai buku terbuka kepada semua. Tuntutan bayaran balik baucar akan dibuat oleh kedai buku terus kepada Bank Simpanan Nasional (BSN). Semua warganegara Malaysia yang berdaftar sebagai pelajar aktif di Politeknik Muadzam Shah serta mengikuti pengajian pada peringkat diploma secara sepenuh masa pada Januari depan layak mendapat baucar buku berkenaan.


Pengagihan baucar buku pelajar dibuat melalui Politeknik pada bulan depan. Pihak Politeknik akan menghubungi pelajar apabila baucar tersebut sampai. Pihak HEP Politeknik Muadzam Shah telah pun menghantar senarai nama pelajar serta nombor kad pengenalan dan nombor pendaftaran pelajar yang aktif.

Pihak kami mengharapkan agar duit yang bakal didapati oleh para pelajar digunakan dengan sebaik mungkin untuk membeli buku-buku yang berfaedah disamping dapat mengurangkan bebanan yang ditanggung oleh keluarga masing-masing.

Kredit: Unit HEP PMS
Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

 
© Blog Penjana Minda Strategik All Rights Reserved